Skip to main content
0521 - 700300

Diensten

Mesttransport 

Als handelaar -en vervoerder van mest zorgt SWW Agro dat de dierlijke -en plantaardige mest op een verantwoorde manier wordt vervoerd en dat de herkomst en bestemming van meststoffen zijn vastgelegd. Wij streven naar een snelle verwerking en toezending van het Vervoersbewijs Dierlijke Meststoffen (VDM). Dit heeft ook voor u voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld een eventuele administratieve fout laten corrigeren vóór de inzending aan RVO en heeft u een beter overzicht van de aangevoerde mest. Zo kunt u een eventuele administratieve fout laten corrigeren vóór de inzending aan RVO en heeft u een beter overzicht van de aangevoerde mest. 

Transport met bomenwagen of tautliner 

SWW Agro kan u voorzien van het transporteren van (rond)hout. Met een bomenwagen hebben wij al meerdere malen rondhout uit zowel Duitsland als België getransporteerd. Om aan alle regelgeving te voldoen, beschikken wij nu ook over extra lengte ontheffingen.  

De tautliner, ook wel schuifzuilen- of schuifdaktrailer genoemd, is zeer geschikt voor het laden en lossen van o.a. verzaagde houtdelen. Met een tautliner kan de vracht eenvoudig via de achterkant en zijkant geladen en gelost worden. Ideaal voor het vervoer van bijvoorbeeld planken en balken. Onze tautliner wordt ook ingezet voor ander chartervervoer! 

Walking floor transport 

SWW Agro beschikt over een walking floor. Onze walking floor wordt zeer gewaardeerd wanneer het gaat om losgestort transport. Een groot voordeel van deze vorm van transport is dat wij bij u kunnen storten op iedere gewenste locatie waar wij kunnen rijden. De vracht kan in zijn geheel gelost worden zonder de oplegger te kiepen. Dit systeem bestaat uit groepen van 3 planken die liggen over de lengte van de vrachtwagen. Wanneer we een vracht lossen, beweegt steeds de volledige vloer naar achteren, waardoor de lading uit de trailer valt. Zo kan deze ook gelost worden in een ruimte die bijvoorbeeld niet hoog genoeg is voor een kip-trailer. 

Kipper trailer transport

SWW Agro heeft ook de beschikking over een geïsoleerde kippertrailer met milieukleppen. Deze trailer is in te zetten voor het rijden onder maximaal laadvermogen van onder anderen menggranulaat, asfalt, drainagezand, woudzand en teelaarde. 

Voor meer informatie over onze diensten neemt u dan contact met ons op.