Skip to main content
0521 - 700300

Over ons

Welkom bij SWW Agro

Bij SWW Agro beschikken wij over een modern en nieuw wagenpark, waarvan de vrachtauto’s zijn voorzien van een bedrijfsboordcomputer, de mesttrailers van (wettelijk) verplichte registratiesystemen en daarbij een (geijkte) weeginstallatie. Tevens kunt u bij ons terecht voor transport met een bomenwagen, tautliner, walking floor of kippertrailer.

SWW Agro verhandelt en transporteert diverse soorten; (organische) mest, ruwvoeders, bijproducten en vloeibare restproducten. Naast de in- en verkoop van mest, behoort ook het regelen van het uitrijden van mest op het land tot de mogelijkheden. U kunt daarnaast bij ons terecht voor de levering van teelaarde, woud- en drainagezand.

SWW Agro is met een breed assortiment aan producten en diensten zeer actief in de agrarische sector. In de hedendaagse landbouw is het van essentieel belang om méér en betere opbrengsten van het eigen bedrijf te behalen “Precisielandbouw”. Bij precisielandbouw krijgen planten (of dieren) met behulp van technologie, heel nauwkeurig die behandeling die ze nodig hebben. Als intermediair bemiddelen wij tussen vraag en aanbod van de verschillende agrarische producten in de markt. Vanuit deze functie adviseert onze specialist u graag bij het maken van de juiste keuze.

Een groot aantal centraal gelegen mestopslagen, gevuld met homogene mest, zorgt ervoor dat wij u in korte tijd van mest kunnen voorzien. De mest in de mestopslag wordt voorafgaand aan het uitrijden gemixt, zodat er een homogeen product over het land wordt uitgereden. Het spreekt voor zich dat wij volledig zijn gecertificeerd en dat wij de juiste verzekeringen hebben afgesloten.

SWW Agro BV is GMP+ en VIHB gecertificeerd en heeft ook de gedragscode KeurMest ondertekend: ”Samenwerken in een eerlijke keten”.

SWW Agro BV  

Lhee 103 

7991 PK Dwingeloo 

0521 700 300 

info@SWWAgro.nl 

www.SWWAgro.nl 

Kamer van Koophandel: 72556374

BTW: NL859151785B01